perjantai 31. tammikuuta 2014

Sweat is fat crying

Mietin otsikon kliseisimmästä kliseisintä fraasia eilen (torstaina) tehdessäni intervallitreeniä juoksumatolla; kroppa hiessä, räkä poskella ja läskit nimenomaan itkien. Se on itseasiassa aika osuva! Tein 30min ajan 2min juoksua+1min kävelyä-vaihtelua ja täytyy sanoa että vaikka aika loppujen lopuksi meni suhteellisen nopeasti niin ei tässä mistään lempitreenistä ollut kyse.

Vielä neljä-viisi vuotta sitten juoksin lenkkejä onnellisena (tosin silloin asuin maassa jossa ilmasto oli lähes ympärivuoden yli +15 astetta) mutta sittemmin säännöllinen lenkkeily on jäänyt. En ole talvi-ihminen enkä siis juokse talvisin ulkona lenkkiä ollenkaan. Siksi tämän päivän treeni toteutettiin juoksumatolla joka tietysti vaikuttanee motivaatioon sillä maisemat ei vaihdu ollenkaan.

kuva
Tämäntyyppistä treeniä tarvitisin kuitenkin reippaasti lisää. Tavoitteeni on kuitenkin pudottaa painoa ja siihen aerobinen puree äärettömän hyvin. Joten sitä on nyt vaan lisättävä treeneihin enemmän! Tänään perjantaina olisi lisää kalorinpolttotreeniä luvassa pallopelin merkeissä (eli onneksi jotain hauskempaa!)

Huomenna kello soi klo 6.30 ja tie vie kohti Tamperetta ja Crossfit Winter War-kisoja. Varmasti jännittävä päivä tulossa! :)

---------

Sata syytä olla onnellinen #11

Kohtaamiset ihmisten kanssa. Tuttujen ja tuntemattomien.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sweat :) tuskinpa se väärin on jos kirjoittaa kummin vaan. Kiitos kommentista kuitenkin!

      -Ms. Average (puhelimella, en jaksa kirjautua blogiin :D)

      Poista