tiistai 21. tammikuuta 2014

13 hours

Tämä päivä on kyllä ollut melkoisen pitkä, täytyy sanoa. Nukahdin viime yönä vasta puolen yön aikaan joten raahauduin pakkassäässä kouluun alle seitsemän tunnin yöunilla. Aamiaisen oli pakattuna mukaan mutta sain sen syötyä vasta ensimmäisellä tauolla koulussa. Tunnit koululla sujui itseasiassa aika kivuttomasti iltapäivään mutta neljästä eteenpäin alkaneen tunnin aikana alkoi nukuttamaan. Onneksi meno oli aika kevyttä ja viimeiseksi kolmeksi tunniksi lähdettiin luokkaretkelle lätkämatsiin :D Oli meillä ihan opintoihinkin liittyvä syy olla siellä mutta onneksi oli tällainen rennompi päätös päivälle.

Ja nyt on uninen fiilis! Jotenkin on semmoinen tunne että huomenna joutuu sisulla viemään itsensä treenaamaan. Tai sitten se on vaan tämä ilta ja tämä hetki kun tuntuu siltä että laiskottaa, eikä jaksa salille! Toivotaan että huomenna on energialevelit kohdillaan :)

Nyt vielä pieni hetki telkkaria vilttiin kääriytyneenä. Tässä havainnekuva:

kuva  
 Ja sitten jos sitä unta...

--------

Sata syytä olla onnellinen #4

Tänä aamuna olin onnellinen siitä, että löysin tarpeeksi pitkät sukat jotka ylettyi melkein polviin asti. Päälle vielä villasukat niin meikän ikijäässä olevat varpaat ei olleetkaan tänään niin jäässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti