perjantai 17. tammikuuta 2014

Sata syytä olla onnellinen

Ne jotka blogeja tykkäävät paljon lukea ovat ehkä jossain otsikon nimeämään haasteeseen jossain jo törmännytkin. Itselleni tässä tämän toteuttamisessa on jonkin verran haastetta. Ei niinkään siksi, että kokisin asioiden listaamisen hankalaksi vaan lähinnä siksi, että saanko tämän tehtyä loppuun asti. Katsotaan! ;)

Onnellisuus ja hyvä elämänlaatu ovat minulle äärimmäisen tärkeitä asioita. Onnellisuus on siinä mielessä mielenkiintoista että vaikka se on varsin henkilökohtaista ja lähtee ennenkaikkea omasta itsestä, sitä voi myös jakaa ympärilläoleville.

Tämä blogi ei ole ainoa päiväkirja mitä pidän. Minulla on myös ihan oma, kynä+paperi-versio tästä. Kuitenkin koen tämän parhaaksi alustaksi toteuttaa tätä onnellisuushaastetta (toivottavasti myös kuvien kera!)

Mitäkö odotan projektilta?
Oivalluksia näkökulmista, parempaa hetkessä elämistä ja ympäristönsä parempaa tiedostamista. Koska sieltähän se onnellisuus taitaa useimmiten tulla; pienistä asioista. Tietenkin myös kärsivällisyyttä ja jaksamista, että pääsen loppuun asti!

kuva

Haasteen alkuperäinen aloittaja lienee Perjantaikokki-blogin kirjoittaja.

Jos joku muu innostuu samasta haasteesta niin linkatkaahan osoitetta kommenttiboksiin niin käyn lukemassa! :)
Itse näillä näkymin jatkan etenen haastetta hiljalleen aina postauksen loppuun. Kas näin:

#1
Perhe. Vaikka mikään muu tämän haasteen kohdista ei varsinaisesti tule tärkeysjärjestyksessä niin poikkeuksellisesti tällä, että perhe on numero 1 on merkitystä. Perhe tekee minut onnelliseksi ja ilman perhettäni olisin varmasti aika pahasti hukassa. Perheeni ei ole aina ehkä maailman helpoin mutta kenenpä olisi? Loppupeleissä, se on aina minun tärkein tukiverkkoni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti