maanantai 13. tammikuuta 2014

Aikatauluttelua

Eilen illalla istahdin kalenterin kanssa alas ja aloin piirtelemään aikataulusuunnitelmia alas. Tein niitä niin pitkälle kun työvuoroja riitti ja nyt on kyllä vapautunut fiilis. Mitään ei tarvitse miettiä enää kun kaikki on valmiiksi ylhäällä. Tietysti elämää kun tässä eletään niin aika saattaa tulla muutoksia matkaan mutta itseä helpottaa nyt silti kovasti että kevään kiirerumban keskellä on nyt tällainen suunnitelmarunko apuna.

Kirjoittelin myös lepopäivät itselleni ylös. Ja jep, tuo 8-21.00 on mun tuleva koulupäivä ensi viikolla. Jipii....

Tänään aloitin työt aamukuudelta -poikkeuksellisen pirteänä! Syyn täytyy olla siinä että sain itseni unten maille jo iltakympin jälkeen edellisiltana. Yöpöllönä olen näinä kuudenaamuina tullut töihin 4-5 tunnin yöunilla ja loppupäivä menee aika koomassa, jopa vähän darraisessa fiiliksessä. Nyt sain unta pohjille 7,5h ja olo on kyllä sen mukainen! Ei väsytä ja odotan jo että alkuillasta pääsen treenailemaan!

Nyt kuitenkin hetken vaan rentoudun. Ulkona kipristelee pakkanen ja on aurinkoistakin mutta minä vilukissana vietän mieluummin aikaa sisällä. Nyt kirja käteen ja x-asentoon sänkyyn!

Reipasta maanantaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti