lauantai 11. tammikuuta 2014

Hyvä päivä!

Kävipä niin että en sitten lenkkeillyt eilen salille vaikka tarkoitus kovasti oli! Ensi viikolle otan tämän tavoitteeksi jollekin päivälle ja se on lupaus ny!

Eilen oli tosiaan tehtävänä maastavetomaksimi. Alkuun lämmittelin kroppaa ihan vain tangolla ja siitä hiljalleen lähdettiin lisäämään painoja. Oivalsin treeneissä että selkäni pysyy kyllä suorana mutta voi olla että ojennan sitä jopa vähän liikaa. Alaselkä on mennyt useaan otteeseen kramppiin tästä syystä mutta eilen kun korjasin asentoa niin ei selässäkään tuntunut kipua :) Väärähkön tekniikan lisäksi se on myös varmasti jumissa ja pitäisi saada aika varattua hierojalle. Kun sitä rahaa vaan nyt saisi jostain siihenkin nyhdettyä!

Kun muutamia toistoja oli tehty 40-50-60-70 painoilla siirryin hiljalleen isompiin painoihin ja toistot väheni hiljalleen yhteen. Aikaisempi ennätykseni oli 85kiloa joten siitä eteenpäin alkoi ennätykset sitten paukkumaan. Nostojen välissä oli reilu palautus, melkein 5min.
Nostin 90kg, nostin 100kg, nostin 110kg. Maksimissaan tein maastavedossa 117,5kg!! Siis hyvät hykkyrät sentään! Ylitin itseni kyllä reippaasti sillä itse olin ajatellut maksimikseni 95kiloa.

kuva
Needless to say, meikä on ylpee! Päivän treeni meni hienosti ja loppuun vielä 500m soutu aikaan 1min 50sec.
Tyytyväisenä kotiin ja tein itselleni ruokaa:

Pastaa, jauhelihaa, yksi sipuli pilkottuna, mascarponetomaattikastiketta ja raejuustoa. Superhyvää, onneksi siitä riitti tällekin päivälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti