maanantai 20. tammikuuta 2014

The Seven

Nuhainen tervehdys!

Heti kun pakkaset tuli niin nuha (joka tosi on ympärivuotinen..) iski oikein todenteolla. Olo on tukkoinen ja vähän väsynytkin, joskin toistaiseksi vielä ei ole tuntunut niin huonolta ettenkö olisi voinut elää täysin normaalisti.

Viikonloppu meni tosi kivasti. Viimeisten lomapäivien kunniaksi rentoilin aika paljon, lauantaina kävin vähän viihteellä ja sunnuntaina rentoilin vielä vähän lisää. Sunnuntaina kävin aikaisin nukkumaan sillä menin tänään aamulla töihin ja kouluun vasta iltapäivällä.

Tein tänään töiden ja koulun välillä treenin. Tavoitteena olisi ollut ehtiä tänään vielä boksillekin illalla treenaamaan mutta kuten arvelin, en koulun takia ehtinyt. Siksi onneksi oli tämä aamupäivän back-up treeni, The Seven:

7 kierrosta aikaa vastaan

7x punnerrus (tein naisten versiona)
7x thruster (20kg)
7x knees to elbows (en vielä ihan hallitse tätä mutta niin lähelle kyynärpäitä kun vain sain)
7x maastaveto (40kg)
7x yleisliike
7x kahvakuula etuheilautus (12kg)
7x leuat (kuminauhalla avustaen)

Aika: 28min 4sec

Tuntui kyllä rankalta ja raskaalta. Seitsemän toistoa tuntuu hirmu vähältä mutta itseasiassa se on jollain neljännellä-viidennellä kierroksella aika tosi paljon ja siitä loppuun asti. Treenin jälkeen hyvillä mielin suihkun ja saunan kautta syömään ja sitten kouluun.

Huomenna tiedossa lepopäivä. Koulussa menee aamusta iltaan, huh! Toivottavasti flunssa ei pahene tästä.

-----
Sata syytä olla onnellinen #3

Ystävät ja kaverit
Tietenkin ystävät tulevat jossain vaiheessa tällä listalla vastaan ja sen hetki on nyt. Tänään oli ihana palata kouluun siksi, että siellä odotti monta kaveria joita en ollut loman aikana kerinnyt näkemään. Lisäksi on paljon ystäviä joiden olemassaolosta olen todella onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti