sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Those burpees...

Hah, heti aikaisemmassa asennepostauksessani uhosin että antaa tulla vaan AMRAP yleisliikkeet niin johan ne napsahti lauantain WOD:lle :D Voi minua onnetonta. Pisteet meikäläiselle kuitenkin siitä että siitäkin huolimatta että etukäteen tiesin mitä tuleman pitää niin lähdin aamusta boksille!

Kroppa tuntui perjantain treeneistä huolimatta aika hyvältä. Ei jumeja tai särkyjä. Fiilis on hyvä. Olin rullaillut illalla vielä selkää ja takareisiä auki ja se näytti auttavan aika paljon. Sain hyvät yöunetkin alle niin aamusta (klo 10 :D) oli helppo lähteä treenailemaan!

Tein aika lyhyet alkuverkat; vähän keppijumppaa ja tuplanaruhyppyjä.  Alkuun tehtiin penkkiä ja push pressiä joten lämmittelyksi tein vähän punnerruksiakin. Penkkiä ja push pressiä tuli 3x10 ja tein penkin 35kilolla, pressin 20:lla. Käsiä särki!! Yläkropan ja alakropan lihaksien vahvuuksissa näkyy kyllä huima ero. Jos tänä vuonna ottaisin tavoitteeksi että saisin edes yhden puhtaan leuanvedon niin luulen että se olisi mulle jo kova saavutus :D

Treenin loppuun sitten tosiaan se AMRAP yleisliikkeet ja aikaa oli seitsemän minuuttia. Yleisliikket on mun ehdoton heikkous joten en liiemmin asettanut suuria odotuksia itselleni. Ainoa tavoite oli päästä yli 50 yleisliikkeen ja sen onneksi päihitin saamalla tulokseksi 67 toistoa :)
Yleisliikkeiden jälkeen vielä venyttelin ja rullailin puolisen tuntia. Teki hyvää.

kuva
Muutenkin tällä hetkellä treenit kulkee jälleen hyvin! Näyttää siltä että syksyn motivaationpuutteesta on päästy yli ja rutiinit ovat vihdoin taas asettuneet kohdilleen. Rutiinin palauttaminen on ollut huomattavasti helpompaa näin lomalla kun koulu on pois kuvioista ja täytyy myöntää että hieman jo stressaa etukäteen että miten kevät tulee menemään kun koulu tulee sekoittamaan työ- ja treenirutiineja. Siinä on sen verran haastetta että joudun etukäteen suunnittelemaan kaiken :( Ja kavereitakin olisi kiva nähdä!

 Pieni blogini on  muuten saanut yhden lukijan lisää, sydämellisesti tervetuloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti