torstai 16. tammikuuta 2014

Crossfitin pyörteissä

Huhhuh!
Viikko lähestyy taas loppuaan ja päiviin on mahtunut hyviä treenejä, kavereita, töitä ja nyt näin loppuviikkoa kohden vapaapäiviä. Nyt on tarkoitus levätä, huoltaa kehoa ja rauhoittua.

Viikon treenit ovat aika kivoja kaikki mutta myös tosi raskaita. Jos en kuitenkaan ole tätä vielä sanonut tai jos vielä ei ole tullut selväksi (haha) niin: minä oon tähän lajiin koukussa. Pahasti koukussa! Eilen harjoittelin elämäni ensimmäistä kertaa muscle-uppeja (ihan siis ruohonjuuritasolta, false grippiä ja jyrkemmästä kulmasta itsensä ylös vetoa) ja handstand pushuppeja. Pään alla oli kolme tyynyä mutta sain tehtyä kolme käsilläseisontapunnerrusta (kippaamalla)! Jälleen uusi henkilökohtainen voitto minulle :)

Tänään hartiat ja selkä on ollut mielettömän jumissa. Oon rullaillut ja venytellyt ja se auttoi sen verran että kävin tekemässä tänään treenin. Huomenna on onneksi hieronta ja illalla voisin mennä vaikka saunaan! :)
Tämän päivän treeni oli melkoinen. Toistoja oli hurjat määrät!
Käytin tavallista enemmän lämmittelyyn aikaa että saisin etenkin selän lämpenemään. Soudin kilometrin ja roikuin tangossa harjoitellen kippaamista.

Itse treeni tehtiin kokonaan putkeen aikaa vastaan vaikka liikkeet jaettiinkiin kolmeen patteriin. Jokaisessa patterissa ensimmäinen liike oli muihin verraten hieman erilainen ja lisäksi painoja vähennettiin patteri kerrallaan.

Patteri1
Takakyykky x50
Rengassoutu x40
Push press x30
-Liikkeet (paitsi rengassoutu) 20kg tangolla

Patteri2
Etukyykky x50
Rengassoutu x40
Push press x30
-Liikkeet 17,5kilolla

Patteri3
Over head squat (tanko pään yläpuolella) x50
Rengassoutu x40
Push press x30
-Liikkeet 15kilolla

Aika: 19min 44sec
Ja oli rankka! Etenkin rengassoudut ja over head squatit oli pahimmat haasteet. Push pressit meni yllättävän kevyesti -ehkä jopa liian kevyesti.. Toisaalta ehkä tänään oli hyvä mennä näillä painoilla kun kroppa ei ollut täysin palautunut vielä eilisestä.

Huomisen aion nauttia rauhallisuudesta. Ei rytinätreenejä eikä paikasta toiseen suhaamista. Nukun rauhassa pitkälle aamuun ja siitä hierontaan. Jotain hyvää (ja terveellistä!) ruokaa ja illalla ajanviettoa perheen kanssa. Ei huono ollenkaan :) Viikonloppu saa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti