keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Easy like every morning..?


Tämä aamun agendana oli aamutreenit klo 8.00. Kello herätti armottomasti klo 7.15 ja varttia myöhemmin olin ovesta ulkona. Olen tunnetusti nopea, silloin kun tarvitsee olla ja tänäaamuna käytin kaikki mahdolliset minuutit nukkumiseen mitkä vaan suinkin pystyin käyttämään. Pikainen peseytyminen, vaatteidenvaihto ja proteiinijuoma+pieni pala banaanipinaattilettua (ohje tulossa!!) aamiaiseksi ja menoksi.

Treeneihin ajaessani mietin että ei aamutreenitkään niin kamalia sitten ole kunhan sinne vaan tulee lähdettyä. On vaan revittävä itsensä sängystä ylös ennen kuin kerkeää edes miettiä muita vaihtoehtoja. Vaikka tietty poweria puuttuu huomattavasti noin aamusella. Siltikin, olisi hienoa jos kävisin aamusta treenaamassa useammin.

Viime viikolta treenasin ruhtinaalliset kaksi kertaa. Yhden crossfit-treenin ja yhden punttitreenin. Tänään oli taas cf:n vuoro.

Lämmittely:
Naruhyppelyä (yksittäisiä ja tuplanarua)
Kyykkyjä, maastavetoa ja heiluttelua kahvakuulan avulla (12kg)
Punnerruksia

Voima:
Maastaveto
Lämmittely 10x40kg, 8x60kg, 6x70kg, 6x75kg
5x80kg, 5x85kg, 5x87,5kg, 5x90kg, 4x90kg, 5x90kg

Jopa 40kg tuntui raskaalta tänä aamuna.

Metcon: ''Elizabeth''
21-15-9
Rinnalleveto (25kg)
Rengasdipit (kuminauhalla avustaen)

Rengasdipeissä oikea puoli kropasta hyytyi ekan 21 toiston jälkeen ihan täysin. Tuntui että pumppasin itseäni vasemman puolen voimin ylös. Valmentajan mukaan tämä kertoo siitä että oikean puolen rintalihakseni on heikompi kuin vasen?! :D Miten se on mahdollista.. No anyway, jatkossa pitää kiinnittää siihen enemmän huomiota ja keskittyä nimenomaan oikeaan puoleen.

Ps. Sain sen haluamani kämpän! Muutto odottaa maaliskuussa! Olen innoissani :)

--------

Sata syytä olla onnellinen #9

Tämän päivän pienet asiat; vapaapäivä, reipas aamunavaus, hyvä ruoka, auringonpaiste....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti