maanantai 27. tammikuuta 2014

Safkajuttuja

Koulu on kyllä alkanut taas melkoisella rytinällä. Näin ensimmäisen viikon jälkeen jaksan vielä olla skarppina tunneilla, kirjoittaa muistiinpanoja siististi vihkoon ja deadlinet ei vielä ahdista yhtään :D Vielä.

Viikon verran olen myös noudattanut hyvää tapaa nauttia aamiainen joka aamu. Olen jaksanut hyvin sen voimalla lounaaseen saakka. Onneksi nyt on ollut paljon yhdeksältä/kymmeneltä/jopa yhdeltätoista alkavia päiviä sillä ne ovat myös helpottaneet aamiaisen syömistä. Kahdeksan aamuina aamiaiseen kuluvan ajan käyttäisi mieluummin sängyn pohjalla.

Tänään olen syönyt seuraavaa:

Aamiainen:
Banaanipannari (2munaa+banaani) jonka päällä oli kanelilla maustettuja omenanpaloja kuutioituna

Lounas:
Koulussa, en tehnyt omia eväitä mukaan :(
Kolme kalapuikkoa, kolme miniperunaa , salaattia

Välipala:
Sekoitus pähkinöitä (+muutama jugurtti/tummasuklaamansikka..)

Päivällinen:
Spagettia, lohta, pinaattia, maustettu limellä

Ei mikään ideaali ruokapäivä, mutta pahemmallakin retuperällä ollaan oltu! Voisin taas rohkaistua ja alkaa pitämään täällä (ainakin toisinaan) kirjaa siitä, että mitä sitä tulee syötyä. Huomiseen aamiaispannariin ajattelin silputa pinaattia joukkoon. Saa nähdä millainen yhdistelmä siitä nyt sitten tulee... :D

Nyt ilta kuluu vällyjen välissä, telkkarin äärellä. Kurkku on tässä päivän mittaan tullut kipeäksi. Toivottavasti tilanne ei tästä enää pahene!

--------

Sata syytä olla onnellinen #8

Tulevaisuus. Jos hyvin käy, niin minulla on maaliskuussa uusi koti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti