maanantai 3. helmikuuta 2014

Winter War 2014

Täytyypä sanoa että jos jostain on hyvä lähteä hakemaan lisämotivaatiota niin se on crossfit-kisat Tampereella. Lauantaiaamuni starttasi klo 05.00 kun heräsin valmistamaan itseäni Tampereen reissua varten. Kisat alkoivat aikaisin, jo klo 8.15, joten kotoakin oli lähdettävä ajoissa matkaan. Nappasin kaverinkin mukaan ja matka sujui sen ansiosta huomattavasti nopeammin! Ajokeli oli aivan surkea, kiitos melkoisen lumipyryn.

Päivä oli pitkä -kisat loppuivat vasta klo 19 aikaan. Silti fiilis oli katossa aamusta iltaan, niin kilpailijoilla kuin yleisölläkin. Tupa oli ihan täynnä ja täytyy sanoa, että ainakaan täällä Suomessa en ole vastaavaa yhteishenkeä kokenut vielä missään tapahtumassa. Melkein itketti jo pelkästään sen takia :D
Meidän salilta lähteneet kilpailijat pärjäsi kisoissa hienosti (eivät ole ylläolevissa kuvissa) ja heidän lisäksi kaikki kisoissa olleet kilpailijat olivat järjettömän kovassa kunnossa. Ei voinut kuin ihailla ja omissa treeneissä yrittää ottaa heistä ja heidän asenteestaan mallia.

Jos jotakuta kiinnostaa niin kisoista on katsottavissa tunnin kooste YleAreenan sivuilta :)

Illalla ajoin vielä takaisin kotiin ja matka jatkui yöelämään, kavereiden kanssa keikalle. Allaolevat kuvat taitavat summata vielä kuluneen viikonlopun fiilistä aika hyvin yhteen. Tapahtumarikas, ystävien ympäröimänä, onnellinen.
----------------------------------
Sata syytä olla onnellinen #12

Viime viikonloppu. Oli upeeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti