perjantai 28. helmikuuta 2014

Kolmen minuutin tuskainen kyykkytreeni

Tai no, huijasin jo alkuun hieman. Tarkalleen kyseessä on 3minuuttia ja 26 sekuntia kestävä treeni nimeltä ''Sally''. Tein tämän keskiviikkona ja HUH kun hapotti!

Tässäpä heitän siis haasteen kaikille kyykkäilystä pitäville ;D Treeni tehdään tosiaan Moby:n Flower-biisin tahtiin jonka lyriikat ovat varsin yksinkertaiset ja paria lisälausetta lukuunottamatta seuraavat:

''Bring Sally up and bring Sally down
Lift and squat gotta tear the ground''

Nokkelimmat tästä päättelivätkin että kun biisissä lauletaan ''bring Sally up'' noustaan kyykystä ylös suorille jaloilla ja päinvastoin ''bring Sally down'' vie treenaajat kyykkyasentoon. Maksimipaino miehille on 60kg, naisille 40kg. Itse tein treenin 35kg painolla ja pysyin tahdissa mukana ehkä puoleen väliin.. :D Jos tuloksia haluaa ylös niin treeni kannattaa kuvata/nakittaa kaveri laskemaan toistoja. Itsellä oli ainakin mahdotonta laskea toistoa, kuunnella biisiä ja selvitä kärsimyksestä yhtäaikaisesti :D Treenissä ykköstavoite on kyykätä käskyjen tahtiin koko biisin läpi. Tästä selviää tosin vain kovakuntoisimmat joten kakkostavoite on olla pudottamatta tankoa maahan kertaakaan.

Alla vielä havainnollistava video missä aika kovakuntoinen porukka vetää treeniä läpi. Siellä taisi ainoastaan yksi vetää kokonaan loppuun asti. Etenkin videon loppu on aika hauska :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti