perjantai 14. helmikuuta 2014

Palauttavaa treeniä

Torstaina mulla oli onnekseni vapaapäivä. Ehdin hoitaa koulujuttuja, käydä kaverin kanssa kahvilla, hieman kasailla muuttotavaroita kasaan ja ihan vaan ollakin. Eilen oli ihana päivä :) Salilla oli alkuillasta mobility-tunti jonne osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni. Pohjille ajattelin lämmittää lihaksiani kävelemällä paikan päälle. Homma tosin meni jonkin verran myös juoksun puolelle kun meinasikin aika loppua kesken. Semmoisia 2-5minuutin reippaita juoksupyrähdyksiä tuli yhteensä neljä. Matkaa tuli hieman alle 6km (5,9km) ja kyllä oli pirteä olo lenkin jälkeen :)

Lenkki+mobility-tunti teki kyllä omalle palautumiselle hyvää. Käytiin olkapäitä ja niiden liikkuvuutta lähinnä läpi ja sain hyviä liikkeitä muistiin niitä kehittääkseni. Liikkeitä ole kolme ja niihin käytettiin kuminauhaa ja keppiä avuksi. Yritin kirjoittaa niitä itselleni muistiin mutta liikkeitä on erittäin vaikea kuvailla :D toivottavasti muistan vielä ensi kerralla että miten ne meni.

Tiedän kyllä että olen aika kankea ja jäykkis mutta silti se on joka kerta yhtä järkyttävää huomata, millaista lihaskireyttä ympäri kroppaa mulla on. Aion ehdottomasti käyttää niitä jatkossa hyödykseni ja odotan jo innolla, että mitä liikkeitä olen vielä liikepankkiini kartoittamassa. Ero nimittäin jo ennen ja jälkeen liikkuvuusharjoituksen oli näkyvä ja tuntuva.

Niin, ja vinkiksi muuten muillekin: tennispallo.Sopii todella hyvin putkirullailun rinnalle ja sillä pääsee hyvin kiinni pienempiinkin lihaksiin.

Treenipäivittelyt on tullut aika usein nyt päivän viiveellä. Torstaina puhutaan keskiviikosta ja niin edelleen. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsen ihan ajan tasalle :D

Ja ai niin! Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ystävänpäivä! Itsellä se on ollut aika perusperjantai vaikka kavereita on tullut halailtua ehkä tavallista enemmän ;) Siinä sata syytä olla onnellinen #18. Ne ystävät ja rakkaimmat tietenkin :)
kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti