tiistai 11. helmikuuta 2014

Vuoristoratapäivä

Huhhuh. Tämä päivä on menty melkoista vuoristorataa tunteiden osalta. Kouluprojektit aiheuttaa jonkin verran stressiä. Hommissa on paljon enemmän vastuuta nykyisin ja yhteistyötä tehdään oikeiden yritysten kanssa. Tänään vein eräälle yrityksen esityksen mainoksesta jonka tiesin olevan huono. Olen tässä jälkikäteen arponut että miksi ylipäätään vein kun mainoksesta vastanneiden kanssa keskusteltuani valkeni että tilanne on mahdollista saadaan vielä korjatuksi. En tosin olisi saanut tätä informaatiota ellen olisi kohdannut firman pettyneitä ja tyytymättömiä ilmeitä. Tai varmasti olisin. Paha näin jälkikäteen arpoa.
Päivän episodit kuitenkin opettivat sen että reaktionopeuteni eri tilanteisiin, etenkin asioihin joihin olen tyytymätön, on huono. Pitäisi jollain tapaa yrittää kehittää sitä.

Päivään mahtui kuitenkin myös hyviä hetkiä! Taas vähän uutta ennätystä salilla, ihan kivat luennot koulussa, tein jäätävän hyvää lounasta evääksi ja illalla söin sushia kaverin kanssa! Näitten kivojen tapahtumien väliin tämä kouluprojektin aiheuttamat negisfiilikset on tasaseen tahtiin tipahdellut. Siksi tää päivä on ollut kokonaisuudessaan aika hassu!

Anyhow, päivän treeni oli tänään aika simppeli. Haettiin maksimia push pressiin ja itsellä se on tästä päivästä alkaen (toistaiseksi) 60kg! 62,5kg oli lähellä mutta kahdesta yrityksestä huolimatta ei vielä tullut. Malttia siis, ei sekään enää kaukana ole! :)

Loppuun 2km soutu aikaa vastaan. Oma aika oli 8min 34sec. Olin itse toivonut kahdeksaa minuuttia tasan mutta kaksi kilometriä kovalla sykkeellä soudettuna on melkoinen suoritus.

Huomenna olisi aamutreenin paikka. Pitäkäähän peukkuja että oon skarppina paikan päällä!

Loppuun vielä sata syytä olla onnellinen #17

 Kattokaa nyt sitä <3___<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti