tiistai 18. helmikuuta 2014

Tavoitetta kerrakseen

Nyt tulee pikainenpäivitys mutta edes jotain pientä tuun nyt kirjoittamaan tänne parin päivän jälkeen!
Tänään oli treeneissä tavotteiden asetuksen paikka. Jokaisen piti valita yksi tavoite jonka deadline on kesän alkuun mennessä. Pohdin pitkään että kirjoitanko tavoitteekseni leuan (1) koska tällä hetkellä puhtaiden leukojen saldoni on pyöreä nolla. Päätin kuitenkin pitää sen ikäänkuin hiljaisena tavoitteena ja kirjoittaa tavoitteeksi  salin seinälle jotain muuta ja nyt tulin kirjoittamaan saman tänne.

Tavoitteenani on kesän alkuun mennessä saada takakyykystä 100kg. Tämä on PR-tavoite eli tavoitteena on saada yksi tekniikkapuhdas kyykkysuoritus tällä kilomäärällä. Satanen on maaginen rajapyykki melkeinpä mistä liikkeestä tahansa. Tällä hetkellä ainoastaan maastavetomaksimini on yli 100kg. Tavoitteen toteuttaminen vaatii säännöllistä tekemistä mutta ei ole mahdoton. I will get this!

Treenit meni tänään muutenkin hyvin. Pohjalla oli 5km kävelylenkki ja treeneissä oli tempausta, rengasdippejä ja leukoja. Leuat ja dipit menee edelleen kumpparilla, tosin tänään dippeihin sain jo astetta kevyemmän kuminauhan, jes! Tempaukset otin puhtaasti tekniikkatreeninä tänään ja niistä jäi superhyväfiilis. Pikkuhiljaa tässä kehitytään :)

Kasaan tällä hetkellä itselleni ruokailusuunnitelmaa. Se on vielä kesken ja tarkoitus on päästä hommaan enemmän kiinni kun muutto (kuun vaihteessa) on vaan ohi. Siihen asti pyrin syömään niin terveellisesti ja säännöllisesti kuin mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti