lauantai 2. marraskuuta 2013

Where are we now?

No niiin!
Nyt on pientä syksyistä siivousta suoritettu täällä blogin puolella. Vaikka viime vuodesta tähän päivään löytyi paljon hyviä juttuja ja muistoja koin kuitenkin paremmaksi nyt aloittaa puhtaalta pöydältä. Luin tässä tämän pienen projektin aikana jokaisen vanhan postauksen läpi ja kirjoittelin niissä tehtyjä treenejä itselleni ylös. Oli hauska huomata miten olen treenaajana mutta myös ihmisenä kehittynyt ja muuttunut tässä vuoden aikana.

Tästä on siis hyvä jatkaa! Blogi ei varsinaisesti muuten mitään extreme makeoveria kokenut koska mun ulkoasun muokkaustaidot on.. well, olemattomat. Ja koska kyse on varsin kotikutoisesta painonpudotusblogista olen itseasiassa varsin tyytyväinen bloggerin tarjoamaan ulkoasuvalikoimaan -ainakin toistaiseksi! :D

Poistin myös sivupalkista vanhat punnituslistat ja merkkasin 8.11 ensimmäiseksi punnituspäiväksi. Se on perjantai, jonka olen aina (tai lähestulkoon aina) pitänyt punnituspäivänäni. Tällä hetkellä en tiedä painoani. Punnitsin itseni vissiin viime viikolla(?) ja silloin vaaka näytti 84kg. Joten hyvin, hyvin nöyränä tässä mennään. Takapakkia on tullut urakalla ja se tottakai harmittaa.

Sitten hieman tilannekatsausta kuluneesta syksystä.
Opintojeni toinen vuosi on alkanut todellisella shokkirytinällä. Tehtäviä (ja alati lisääntyviä ja muuttuvia deadlineja) on sen verran etten enää edes muista kaikkea mitä pitäisi tehdä. Jotenkin ihmeen kautta olen vain kahlannut kaiken läpi toistaiseksi! Kurssit ovat onneksi mielenkiintoisia. Tuntuu hyvältä opiskella alaa, joka todella tuntuu omalta.

Toinen uutinen on se, että en enää treenaa personal trainerin kanssa. Ainakaan toistaiseksi. Syy on lähinnä rahallisesta tilanteesta. Tässä elämäntilanteessa on pakko karsia kuluista ja vaikka ensisijaisesti aina kannatan itseensä sijoittamista niin tässä vaiheessa koen että tieto-taitoni on sen verran vankalla pohjalla että pärjään hyvin itsenäisesti treenaillen. Tämän hetkinen haaste on motivaatio ja treenien intensiivisyys. Treenikerrat ovat vähentyneet pt-treenien loppumisen ja koulun alkamisen myötä (tapahtuivat samoihin aikoihin molemmat) radikaalisti ja siinä missä aikaisemmin treenasin hyvässä tahdissa 5krt/vko niin hyvä jos sain kolme kertaa kasaan. Tämä viikko on nyt ensimmäinen hetkeen kun olen saanut neljä treeniä jo kasaan, huomenna olisi tarkoitus tehdä se viides. Lisäksi olen vähän turhan pitkään painellut menemään salilla ilman sykemittaria mutta etenkin nyt kun ei ole pt:tä vieressä huutamassa niin on tärkeää että näkisin vähän missä sykeluvuissa ja millaista kulutusta treeneissä tulee saavutettua. Tavoitteena siis on että saisin patterin vaihdettua sykemittariin asap! Ei pitäisi olla ihan mahdoton tavoite ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti