maanantai 11. marraskuuta 2013

Lintsari

Toisinaan on hyvä ottaa aikaa vain itselleen. Tänä aamuna kun kello soi 7.20 tuntui jotenkin ylitsepääsemättömältä ajatukselta saada itseäni kouluun kahdeksaksi. Olin toki jo edellisenä iltana ajatusta pyöritellyt mielessäni mutta siinä aamusella tein tietoisen päätöksen: käänsin kylkeä.

Nukuin onnellisena yhdeksään asti ja heräsin virkeämpänä. Söin aamiaisen ja lähdin salille. Koska päätin lintsata koulusta niin päivän suunnitelmat ovat olleet aamusta lähtien täysin avoinna. Olin salilla kymmeneltä ja poistuin sieltä tyytyväisenä vasta puoli kahdelta. Ei ollut kiire minnekään :)

Päivän treeni oli jo kerran aikaisemmin tehty selkä-hauistreeni jonka tosin toteutin nyt eri toistomäärillä, sarjamäärillä ja yhtä liikettä muuttaen, eli seuraavasti:

Lämmittely
2km pyöräily
500m soutu

Leuat vastaotteella 6-4-3 (kuminauhalla avustaen)
Kulmasoutu renkailla 3x15
Kulmasoutu tangolla 5x15 (20kg)
Ylätalja kapea ote 5x15 (33kg)
Ylätalja leveä ote 5x15 (33kg)
Hauiskääntö 5x15 (7,5kg)

Loppuun ~20min venyttelyä ja lihastenrullailua putkirullalla.

Painot olivat pienemmät sillä sarjoja ja toistomääriäkin oli huomattavasti enemmän. Tämähän nyt sinällään on aika itsestäänselvyys mutta muistutan kuitenkin että laitan tosiaan näitä päivän treeniohjelmia ja painoja tänne seuratakseni omaa kehitystäni. Jos joku sattuu innostumaan jostain treeniohjelmasta niin siitä vaan (aika perusjuttujahana nuo kuitenkin on) mutta sarjojen, toistojen tai painojen määrät (tai ylipäätään treenin toteuttaminen :D) on jokaisen omalla vastuulla :)

Treenin jälkeen vielä saunaan ja suihkun ja kaupan kautta kotiin.
Tänään on ollut hyvä päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti