torstai 21. marraskuuta 2013

Pikatreenejä

Siis oikeasti. Tiedän että säästä negistely on maailman turhin asia mutta miksi tuolla pitää sataa vettä koko ajan ja koska tulee lunta?! Marraskuu ei tosiaankaan ole mun lempikuu vaikkakin aikaisempiin vuosiin verraten tänä vuonna on mennyt varsin kivuttomasti.

Olen saanut aika hyvin nyt parin viikon aikana treenirytmin taas kohdilleen. Vielä on aikaista sanoa että onhan rytmi taas pysyvästi raiteillaan mutta siihen tähdätään. Tältä viikolta on jo kolmet treenit kasassa ja neljännet olisi huomenna edessä :)

Keskiviikon treeni oli superlyhyt:

Lämmittely: 2km pyöräily

Rive+työntö tangolla x10
Askelkyykyt tangolla x16 (8 per jalka)
Punnerrukset x10

Ylläolevat kolme liikettä kolme kierrosta.
Treeni oli jotenkin tosi hätänen ja tuulesta temmattu sillä salille tultaessa suunniteltu aika olikin yllättäen vähentynyt puoleen.

Torstain treenissä kävi vähän samalla tavalla; aika loppui kesken. Mutta parempi se kuin ei yhtään mitään.

Lämmittely: 2km

Takakyykky 10x20kg, 10x60kg, 8x70kg, 8x80kg
Maastaveto 10x50kg, 10x60kg, 8x70kg

~15min tuplanaruhyppyjä (näistä tulee ihan sairas hiki ja syke nousee taivaisiin!)
Loppuun venyttelyt.

En oo tehnyt maastavetoa vähään aikaan. Se ei oo mikään mun lempiliike mutta tiiän että sitä pitäisi treenata enemmän. Satanen on siellä jossain tavoitteen päässä! Sama juttu kyykyssä.

Semmoisia treenijuttuja.Aika harvakseltaan tänne kirjoittelen mitään ruokajuttuja vaikka varmaan niistäkin pitäisi jotain juttuja olla. Sanoisin että viimeisen parin viikon aikana syömiset ovat olleet ihan ok. Olen tehnyt ruoat kouluun ja töhin itse. Isoin ongelma on herkut joihin retkahdan useamman kerran viikossa :( Yritän niihin kiinnittää huomiota nyt jatkossa vielä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti