tiistai 26. marraskuuta 2013

Feeling good

Täytyy sanoa että viikko on lähtenyt tosi kivasti käyntiin siitäkin huolimatta että sunnuntai-maanantai välisenä yönä en nukkunut silmäystäkään! Eilen fiilistä piti yllä tieto siitä että tänään alkoi treenit uudella salilla jonka jälkeen kävin vielä kaverin kanssa syömässä.

Päivän treeni oli seuraava:

Lämmittely 1500m soutu
Tekniikka Clean+push&split jerk (enimmillään tein 17,5kg painolla)
Syke 10x250m soutu, minuutin tauko jokaisen 250m jälkeen.

Tuo rinnalleveto ja työntö tuntuu tosi vaikealta, etenkin silloin kun sitä pätkitään oikein pieniksi osiksi ja jauhetaan yhtä kohtaa kerrallaan.
Soudut taas meni aika hyvin. 250 metriin kului keskimäärin aikaa yksi minuutti eli toisinsanoen minuutti soutua, minuutti lepoa tuo kymmenen kertaa läpi. Aika semmoinen pehmeä startti tähän touhuun mikä oli ehkä vain hyvä. Selässä tuntui kyllä hyvin treenin jälkeen.

Tästä päivästä myös sen verran että tänään on ruokapuolella erittäin kevyt päivä. Sorruin syömään kaverin kanssa hampurilaisaterian (ravintolassa,ei mäkkärissä :D) eilen.
Töiden takia en tänään kerkiä treenaamaan mutta keskiviikkona olisi tarkoitus korvata tämän päivän treeni. Tsekkasin jo, että millainen treeni on kyseessä. O-ou...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti