maanantai 24. maaliskuuta 2014

Siskosten viikonlopputreeni

Huh! Taisin jossain blogipostauksessani kertoa odottavani maaliskuuta mutta nyt täytyy sanoa että on ihan kiva juttu että tämäkin kuu on viikon vaihteen jälkeen ohitse. Hukun koulutehtäviin ja erilaisiin projekteihin ja tottakai kaikilla on lähestulkoon sama deadline. Aikataulutus ei tosiaan kuulu omiin vahvuuksiini ja siksi kuluneen viikon aikana en ole blogin puolelle juurikaan ehtinyt vaikka asiaakin olisi ollut.

Tatuointi on tosi hyvässä kunnossa ja menin sen kanssa treenaamaan jo seuraavana päivänä ottamisesta. Onneksi kuva ei ole kauhean iso ja alueella johon ei hankausta helposti tule joten treenaus on ihan oikeasti onnistunutkin :D

Viime viikolle osui kivoja, joskin kevyen viikon kunniaksi varsin keveitä treenejä sekä Crossfitin Gamesien 14.4-treeni jonka tein lauantaina. Kuitenkin, ehdottomasti viikon kivoin treenipäivä oli sunnuntai jolloin sain siskoni mukaan kanssani salille. Hän ei ole paljoa treenannut joten suunnittelin meille lähinnä oman kehon painolla tehtävän treenin.

Treenissä oli tuplanaruhyppyjen harjoittelua alkulämmittelyksi ja mm. boksihyppyjä, kahvakuulaheilautuksia, punnerruksia ja istumaannousuja. Treeni oli itsellekin mukavan hikinen ja kuten sanottu, oli tosi hauskaa! :) Lisäksi ollaan tiiminä herkkulakossa pääsiäiseen saakka. Toistaiseksi on mennyt ihan hienosti eikä vielä herkkuhammasta kolota.. Vielä.

-------------

Sata syytä olla onnellinen #23 (tää oli jo melkein jäänyt! :D)
Kroppa on taas kunnossa, oikean käden lihastulehdus on tiessään eikä muutakaan kremppaa tällä hetkellä juurikaan ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti