tiistai 18. maaliskuuta 2014

Long time no see!

Hellooo!
Ja terveisiä maailmalta! Viime viikkoinen radiohiljaisuus johtui tosiaan siitä että olin ulkomailla sekkailemassa ja palasin sieltä vasta myöhään sunnuntai-iltana kotiin. Maanantai taasen menikin kauheassa paniikissa tiistain (eli tämän päiväiseen) tenttiin lukien joten nyt sitä vihdoinkin taas istutaan tässä pulputtamassa! :D

Mitäs,mitäs. Olin tosiaan Englannissa ja siellä oli ihan kesäsäät jo! Istuksittiin kavereiden kanssa puistossa ja nautittiin elämästä. Viime viikon treenit jäi kahteen +kilometritolkulla hyötyliikuntaa (kävelyä) ympäri kaupunkia. Maanantaina ennen reissuun lähtöä kävin omalla salilla treenaamassa ja yhden kerran kävin crossfit-salilla Englannissa. Oli mieletön kokemus ja mut otettiin siellä upeasti vastaan! Taso oli kova mutta tuttuun tapaan liikkeitä sai skaalata omalle tasolle. Ainoa eroavaisuus oli se, että rengasdippejä ei skaalattu kuminauhojen avulla vaan ennemmin mentiin muutama askel taaksepäin ja joko harjoiteltiin pelkkää pitoa renkaiden varassa tai jos se ei onnistunut (ei muuten onnistunut) niin sitten punnerruksia renkaiden varassa. Oon tässä viime aikoina muutenkin alkanut hieman ärsyyntymään kuminauhoihin; jotenkin musta tuntuu että kehitys on vähäistä ja superhidasta jos aina vaan otan tukea kumppareista. Jos jollain on asiasta eriävä mielipide niin saa avautua! Tai saa olla samaakin mieltä!

Huomisesta eteenpäin on taas aika käydä treenin kimppuun täällä kotimaassa. Eilinen ja tämä päivä menivät nyt treenaamatta. Tänään oli hyvä syy sillä otin elämäni ensimmäisen tatuoinnin!<3 Päivä oli jännittävä mutta kuvasta tuli täydellinen ja juuri sellainen kuin toivoin. En voisi olla onnellisempi, niin pitkään oon ton kuvan ottamista odottanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti