keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Day off

Mikä ihana kevätsää ulkona!

Päivä on muutenkin ollut tosi kiva. Hieman huonosti nukutun yön jälkeen jaksoin reippaasti herätä klo 07.00 koulua varten ja söin rauhassa aamiaisen (kaksi viipaletta täysjyväleipää joiden päällä puolikas avokado (jaettuna molempien leipien päälle siis), kaksi siivua kalkkunaa ja kurkkua sekä juomana vettä+mango-passionhedelmä mehua)

Koulupäiväkin oli tänään ihanan lyhyt ja sisälsi lähinnä suunnittelua ensi viikon ulkomaanreissua varten! Lisäksi sain vihdoin lähetettyä hakemukseni opiskelijavaihtoon joten nyt vaan odotellaan kuun loppuun, että minne kouluun minut on hyväksytty :) En malttaisi odottaa!

Fiilis on muutenkin aurinkoinen ja pirteä. Varmasti keväinen sääkin vaikuttaa asiaan.. :) Tänään vietän lepopäivää ja kävin jo hieronnassakin mikä teki kyllä tosi hyvää! Hierottiin lähinnä selkää, hartioita ja niskaa. Rintalihakset on kyllä eilisestä penkkailusta aika kipeät tosin asiaan vaikuttaa varmasti se että en juurikaan venytellyt treenin jälkeen eilen…. :( Tänään siis luvassa venyttelyä ja tennispallohierontaa. :D

Nyt välipalalle ja sitten ulos nauttimaan säästä!

----------------------------

Sata syytä olla onnellinen #22

Kevät, valo, aurinko, kuivat kadut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti