sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pikapostaus

Viikon ruokailut kokonaisuudessaan ovat sujuneet kiitettävästi ja lähes 100% herkuttomasti. Eilen tuli repsahdettua ja söin jäätelöä mutta en ottanut asiasta nyt sen suurempia morkkiksia. Heräsin sunnuntaina uuteen aamuun ja taas jatkettiin siitä mihin oltiin jääty. Olo ei ole pöhöttynyt ja turpea mikä on mukavaa mutta siitä, näkyykö se vaa'assa en osaa sanoa kuin vasta ensi viikolla.

Olen tänään taas lähdössä kuudeksi päiväksi reissun päälle ja täytyy kyllä myöntää että hieman jännittää että miten se näkyy (ja tuntuu) kehossa kun sieltä takaisin kotiin palaan. Reissuillahan tuntuu olevan se suurin haaste pitää järki mukana syömistouhuissa mutta pyrin olemaan määrätietoinen sen suhteen etten laita mitään turhia herkkuja (tai liian suuria annoksia :D) suuhuni.

Treenejä on tälle viikolle osunut neljä+kävelyjä ulkona kun on ollut niin kaunis ilma :) Tällä viikolla napsautin uuden rinnallevetoennätykseni joka on sitten nykyjään 55kg. Treenit ovat olleet raskaita tällä viikolla ja nyt viikonloppu on tässä taas palauteltu. Onneksi matkalla pitäisi olla mahdollisuus päästä urheilemaan ja jopa uimaan! Kivaa :)

Palailen siis  välitavotteiden yms. suhteen heti, kun olen taas Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti