keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

888

No niin kaverit, nyt se on sitten tehty. Kävin vaa'alla ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Postaushistoriaa taaksepäin selaillessa ei ainakaan ensimmäisenä tule vastaan tekstiä missä olisin viimeksi punninnut itseni. Tavallaan hyvä asia, tavallaan ei.

Aloitetaan nyt vaikkapa siitä, että vaaka näytti eilen painokseni 88,8kg. Vaatteet oli päällä, mutta kuitenkin. Tänään punnitsin itseni vielä uudemman kerran aamusta, vessassakäynnin jälkeen ja alusvaatteisilla jolloin paino oli 87,8kg.

Tästä nyt heränneenä lupaan aktivoitua painoni tarkkailussa. Kun mietin viime kuukausia taaksepäin tuntuu hieman hassulta että en ole ollut erityisen kiinnostunut punnitsemaan itseäni.

Etenkin kun
a. En ole ollut tyytyväinen peilikuvaani
b. Olo omassa kropassa ei ole ollut erityisen viihtyisä

Mutta toisaalta
a. Painonnousu ei ole vaikuttanut treenikehitykseen hidastavasti
b. Voi hyvin olla että olen kehittänyt pienen (?) vaakakammon itselleni
c. En keksi muita selityksiä

Jos mietitään että viime vuoden puolella painoin keskimäärin 78-79kg niin tästä kymmenestä lisäkilosta (VOI ITKU!!!!) varmasti edes pieni määrä on lihasmassaa raskaan treenaustyylin ansiosta. Tämä selviäisi tietty kehonkoostumusmittauksessa. Mutta kuitenkin, lets face it; olen syönyt aika huolettomasti ja etenkin joulunaikaan+alkuvuodesta sen enempää suunnittelematta olen pistänyt suuhuni mitä tykkään. Kuukausien aikana olen onnistunut kasvattamaan itselleni mahan, enkä tykkää sen läsnäolosta ollenkaan. Ah-dis-taa.

On siis välitavotteiden aika. Nyt on aloitettava aktiivisempi painon tarkkailu ja erillisessä postauksessa tulen avaamaan näitä suunnitelmia tarkemmin.
Blogin ilmeestäkin on näkynyt jo pidempään että treenikertomuksiin on lähinnä keskitytty mikä ei itseäni tietysti haittaa, mutta se kertoo kyllä kovasti omasta aktiivisuudesta ruokavalion huomioinnin saralla. Jatkossa siis pyrin kanavoimaan tänne pohdintojani ihan puhtaasti painonpudotuksesta koska ,ikävä kyllä, se on nyt meikäläisen prioriteetti tässä hommassa. En viihdy omassa kehossani ja asialle on tehtävä jotain.

Over and out, palaillaan myöhemmin asiaan! :D

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti