perjantai 13. joulukuuta 2013

Viikonloppu

Kropassa tuntuu kyllä koko viikon treenit ja tämän päiväistä treeniä tehdessäni tuntui jopa jo vähän siltä että olisi tää päivä pitänyt pitää välipäivänä.
Torstaina tehtiin boksilla tempausta. Olen sitä aina tähän saakka tehnyt ainoastaan max. tangolla (20kg) mutta tänään kannustettiin lisäämään painoja heti kun siltä tuntui. Itse tempaisin eilen 27,5kg enimmillään. Seitsemän ja puolen kilon korotus aikaisempaan tuntui suurelta.
Päivän treeninä oli 8min amrap
6 rengasdippiä (avustin kuminauhalla)
9 leukaa (tein rengassoutuna)
12 kyykky+pystysoutu kahvakuulalla (16kg)

Omaksi tulokseksi sain neljä kierrosta ja seitsemän ylimääräistä toistoa. Rengasdipit vei kyllä voimia ihan hulluna!

Tämän päivän treeni oli kiva. Olin odottanut sitä jo pari päivää! Sitten kun aloin tekemään sitä niin alaselässä oli semmoinen krampintunne mutta en kuitenkaan lopettanut kesken (mikä jälkeenpäin mietittynä oli aika typerää vaikka mitään vaurioita ei tullutkaan)
Treenissä oli
100x kahvakuula etuheilautus (12kg)
80x kyykky kahvakuula navan edessä (irti kehosta) pitäen (12kg)
60x tempaus kahvakuulalla (12kg)
40x punnerrus (tein naisten versiona)

Jaoin toistot neljään kierrokseen ja aikaa kului 18min 40sec. Eli reippaasti enemmän kuin mitä olin odottanut. Ajattelin että tekisin treenin ehkä ensi viikolla tai heti joulun jälkeen uudelleen- paremmin palautuneena.

Nyt on vaan muistettava että lepopäivät ja palautuminenkin on tärkeää. Huomenna on täysin treenitön päivä ja sunnuntaina treenailen jotain ihan muuta kuin painoihin tai crossfittiin liittyvää :)

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti