keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Treeniä, treeniä

Aika vaan vierii! Nyt ollaan jo keskiviikossa ja tänään oivalsin että ensi viikon perjantaina alkaa kuukauden joululoma, huh! Loma koulujutuista tulee kyllä tarpeeseen ja vaikka näillä näkymin tulee tehtyä valtaosa lomasta töitä niin ei se haittaa- on ollut jopa vähän ikävä sinne!

Tänään oli boksilla mahdollisuus vetää läpi Winter War karsintalaji II läpi. Kisathan järjestetään helmikuussa Tampereella ja itse yritän kyllä päästä niitä sinne katsomaan :)
Tänään kun tulin salille niin siellä oltiin jo kuvaamassa karsintasuoritusta. Itse ihailin hetken aikaa kauempaa kunnes sitten keskityin omaan treeniin.

Alla on video jossa lyhyesti kerrotaan mistä tässä karsintalajissa on kyse. Lajin nimi on Barbell complex ja 20minuutin sisään pitäisi hakea maksimipainoa liikesarjalle joka pitää sisällään rinnallevedon, ylöstyönnön, takakyykyn, uudelleen ylöstyönnön ja valakyykyn.


 


Itse skippasin tuon 20min aikarajan nyt ja keskityin vaan hakemaan maksimia. Koska saavuin paikalle hieman myöhässä ja aikaa oli rajallisesti niin lämmittely jäi aika lyhyeksi (500m soutu ja vähän keppijumppaa)

Toisekseen aloitin tuon barbell complexin 20kilosta (kisassa aloitetaan 30kg:lla) ja siitä (sääntöjen mukaisesti) korotin aina 2,5kg kerrallaan.
Oma tulos: 45kg

Olin äärimmäisen tyytyväinen koska
a. En ollut vielä kertaakaan tehnyt rinnallevetoa 45kilolla
b. Enkä ylöstyöntöä
c. Enkä valakyykkyä ikinä aiemmin

Valakyykyn tekniikka siis näytettiin minulle juuri ennen treeniä. Riski? Ehkä, mutta ihan hyvin näytti menevän :) 45kg:n jälkeen lisäsin tankoon vielä 2,5kg (eli 47,5kg) mutta se ei sitten enää noussut. Tästä on hyvä suunta ylöspäin.

Vaikuttaa siltä että alkusyksystä kadonnut treenimotivaatio on löytänyt jälleen tiensä takaisin luokseni. Ihanaa! Vielä kun saisin itseni pidettyä kaikista herkuista (etenkin suklaasta) erossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti