maanantai 9. joulukuuta 2013

Back in business

No niin! Reissut taas reissailtu ja mikä ihana yllätys mua odotti kun kone laskeutui lauantaiyönä Suomeen. LUNTA! Ehkä saataisiin valkea joulukin :)
Matkakin sujui hienosti. Vietettiin muutama päivä perheen kesken Saksassa joulutunnelmasta nautiskellen. Herkkuja tuli syötyä (liikaakin) mutta toisaalta annoin itselleni luvan siihen. Nyt pari päivää Suomessa on vienyt ainakin pahimman hiilaripöhön pois ja olen voinut taas keskittyä painonpudotusprojektiin.

Sunnuntai meni aika rauhallisesti. Päivän vauhdikkain aktiviteetti oli crossfit jossa pitkästä aikaa tuli semmoinen treeni vastaan että teki mieli luovuttaa jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Treeni oli todella rankka -sekä henkisesti että fyysisesti!

Päivän treeni:

20x yleisliike
20x kahvakuula etuheilautus pään päälle (16kg)
20x askelkyykky 10kg lisäpainolla (=10per puoli)
20x thruster (20kg)
20x maastaveto (40kg)

Kolme kierrosta aikaa vastaan, kierrosten välissä minuutin palautus.
Tulos: 21min 37sec

Treeni oli aivan jäätävä ja sydän hakkasi vielä vartin sen jälkeen kun se oli ohi. Viimeiset ~10 maastavetoa meni huutamalla läpi. Ajasta pystyy parantamaan rutkasti sillä tuosta varmaan 5-6minuuttia meni hapenottoon, yleiseen kärsimiseen sekä tietty niihin treeniin kuuluviin palautusminuutteihin. Huh!

Muistan toisella kierroksella askelkyykkyjen kohdalla miettineeni että miksi ihmeessä treenaan näin.
Viimeistään siinä vaiheessa kun valmentaja pysäytti kellon ja ilmoitti suoritusajan totesin sen taas:
Voitin jälleen itseni.

Koukuttava laji. :)

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti