lauantai 28. joulukuuta 2013

Ja sitten ne joulun jälkimainingit..

Jos tämän vuoden joulua pitäisi jotenkin erityisemmin kuvailla niin käyttäisin sanoja rentouttava, perhekeskeinen, tunnerikas, rauhallinen ja runsasruokainen. Joululahjatkin oli oikein mieluisia! Lukemista, villasukat, maailman pehmeimmät kotihousut(<3), suklaata, leffalippuja jne.

kuva
Okei, onko edes semmoista sanaa olemassa kuin runsasruokainen? Well, jos ei ole niin nyt on. Syöty on hyvin ja joulupyhien päättymisen kunniaksi tein paluun crossfit-boksille jossa en ollut ollut ainakaan puoleentoista viikkoon ja treenejä on tullutkin tehtyä (kaksi?). Oli kiva mennä takaisin!

Tosin. On tehtävä tunnustus. Parin päivän koomailu tosin meinasi tehdä semmoiset temput että hetken mietin että jaksaako sitä kuitenkaan mennä? Että jos vielä vähän lepäisi. Ajatuksissani olin kääriytyneenä peittojen alla ja luin uutta kirjaani. Onneksi olin lähempänä salia kuin kotiani! Sisu voitti onneksi tällä kertaa.

Alkuun lämmittelyä soutaen ja vähän kahvakuulalla. Sitten päivän treeniin joka oli  
clean+split jerk-tekniikkaa
+
19min AMRAP (3min töitä-1min taukoa)
3x rinnalleveto (30kg)
6x punnerrus (miesten, rinta maahan ja kädet irti aina toistojen välissä)
9x kyykky

Oma tulos: yhteensä  310 toistoa. Kuulostaa aivan järjettömältä määrältä toistoja kun lasken yksittäiset toistot yhteen.
Kierrokset jakautui seuraavasti (ensimmäinen luku täydet kierrokset, plussan jälkeinen luku yksittäiset toistot vajaaksi jääneeltä kierrokselta):
1: 3+9
2: 3+4
3: 3+5
4: 3+3
5: 4+1

Hiki tuli! Tykkäsin treenistä tosi paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti