perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulutreeni!

Viimeiset pari päivää on tullut vietettyä enemmän tai vähemmän x-asennossa, sisällä nuhjaantumassa perheen, Netflixin ja lukemisen kanssa. Ainoat kerran kuin poistuin ulkoilmaan taisi olla vain se pari kertaa päivässä kun vein vuorollani koiria lenkille. Ja eipä sillä, sadesää ei hirveästi houkutellut ulkoiluun muutenkaan. Välillä on kivaa vain olla kotona. Tosin pari päivää 100% tekemättömyyttä riittää  vallan mainiosti.

Jouluaattona olin vielä aamupäivän töissä, jonka jälkeen vetäisin kevyen joulutreenin veljeni kanssa. Alkuun vähän rinnallevedon ja tempauksen tekniikkaa ihan tyhjällä tangolla vain. Tämän jälkeen tein oman wod:n ja veli teki omia juttujaan.

Treeni oli tosi kiva:
3 kierrosta aikaa vastaan
10x tempaus (tein pelkällä tangolla)
10x takakyykky (samalla tangolla vaan)
10x boksihyppy (50cm)

Oma aika oli 6:58min

Olin päivää aikaisemmin tehnyt jalkatreenin (ja uuden henkilökohtaisen takakyykkyennätykseni: 87,5kg! Satanen, täältä tullaan!!) ja se yhdistettynä lauantaiseen treeniin veljeni kanssa pisti kropan aika kipeäksi. Se tuntui jo tuota tempaustreeniä tehdessä mutta etenkin joulupäivänä olin aika paketissa (pieni jouluvitsi.. heh)
Tosin turha vinkua. Venyttelinkö? Vastaus: Surkeasti. Jos jotain uudenvuoden lupauksia nyt teen niin säännölliseen venyttelyyn ja kehonhuoltoon panostaminen on yksi niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti